Teremfoci

2018.01.05. 19:14

Deme Richárd Emléktorna Nagykanizsán – kilencedszer

A torna apropója ugyan roppant sajnálatos, de immár a IX. Deme Richárd Teremlabdarúgó Emléktornára gyűlhet össze a mezőny a Zsigmondy-csarnokban, ahol szombat reggel 7.45-től indul az a mérkőzéssorozat, melynek döntőjét az előzetes tervek szerint 20 órától rendezik.

Kühne László

Az egy évvel ezelőtti torna egyik jelenete Fotó: Szakony

A teljes napot felölelő kupa a fájdalmasan fiatalon elhunyt focista, Deme Richárd emlékének adózik, a színvonalat pedig a részt vevő csapatok garantálják, melyek között természetesen a címvédő FC Oportó is ott lesz.

Az egy évvel ezelőtti torna egyik jelenete Fotó: Szakony

- Tulajdonképpen már régóta 16 együttessel számolhatunk, s a legjobb reklámja a tornának az, ha azt is elmondom: szólni sem kell a csapatvezetőknek, olyan gyorsan összejön a maximalizált létszám – fogalmazott a szervezők részéről Lőrincz László. – Négy négyes csoporttal kezdődnek majd a küzdelmek, s onnan a jól bevált menetnek megfelelően, a nyolctól egyenes kieséses rendszerben jutnak el a helyosztókig a résztvevők. Ismétlem, a legnagyobb dicsérete azonban a tornának az, hogy a programot már évek óta ennyi gárdával tudjuk megrendezni, ezzel is méltón emlékezve egykori sporttársunkra, Deme Ricsire.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában