"Cintányéros cudar világ..."

2023.11.18. 12:30

Operettest sztárfellépőkkel a kanizsai HSMK-ban

A HSMK színháztermében telt ház előtt mutatta be "Cintányéros cudar világ..." címmel Erzsébet napi operettgáláját a kanizsai Sulyokné Nagy Erzsébet operetténekes.

Benedek Bálint

Sulyokné Nagy Erzsébet és duettpartnere Antal Tamás a HSMK színpadán

Fotó: Szakony Attila

A műsor előtt az est szervezője, a drámai szoprán hangú Sulyokné Nagy Erzsébet elmondta: a zeneiskolában középfokú végzettséget szerzett, az operett mindig érdekelte, de az élet úgy hozta, hogy könyvelő és adótanácsadó lett. Évek teltek el anélkül, hogy énekelt volna, ám egyik ismerőse biztatására ismét színpadra állt. Azóta folyamatosan versenyekre jár és igyekszik a maximumot nyújtani.

– Már tavaly szerveztem egy gálaműsort, fellépőkkel, a siker nem maradt el – mesélte a 76 éves hölgy. – Bár nem terveztem folytatást, viszont olyan sokan megkerestek, hogy végül úgy határoztam, megszervezem az idei alkalmat. Peller Károly és Szendy Szilvi, a Budapest Operett Színház művészei 25 éve partnerek, ezért őket hívtam el vendégfellépőként. Rajtuk kívül még az algyői Parlandó énekegyüttes lép fel, a csapat vezetője az a Fábián Péter, aki az est moderálását is elvállalta.

A siker nem maradt el. Sulyokné Nagy Erzsébet a háromórás műsorban öt szólószámot énekelt, majd duettpartnerével, a fővárosi Antal Tamással további négy dalt adtak elő. A Peller-Szendy kettős pedig félórás, lendületes műsorral szórakoztatta a publikumot. A kanizsai énekesnő repertoárjában több legendás mű szerepelt, például a Csárdáskirálynő című darabból a Szilvia belépőjét énekelte, de elhangzott még Dubarry operett részlet, illetve a Marica grófnő és A víg özvegy című operettekből is részletek.

Végül a közönséget különleges utazásra hívta Sulyokné Nagy Erzsébet, hiszen kilépve a komfortzónájából Antal Tamással együtt elénekelték Cserháti Zsuzsa és Korda György a Maradj még című dalát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában