Kultúrszüret

2023.09.18. 16:30

Bemutatkoznak a zalalövői intézmény művészeti csoportjai

A Kultúrházak éjjel-nappal országos programsorozat keretében ez évben is megrendezi Kultúrszüret elnevezésű bemutatóját Zalalövőn a Salla Művelődési Központ és Könyvtár. A vasárnap 17 órakor kezdődő rendezvényen az intézmény művészeti csoportjai mutatkoznak be.

Gyuricza Ferenc

A vasárnapi Kultúrszüret egyik fellépője az Ezüstlile néptánccsoport lesz

Fotó: Gyuricza Ferenc

Erről Lukács Andrea intézményvezető beszélt lapunknak. Elmondta: a Salla Művelődési Központ és Könyvtár minden évben csatlakozik a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvényeihez, ám a Kultúrszüret elnevezésű programot tavaly szervezték meg első ízben, azzal a szándékkal, hogy bemutassák az intézmény művészeti csoportjainak tevékenységét. Kezdeményezésüket a Magyar Népművelők Egyesülete szakmai díjjal ismerte el, ami folytatásra ösztönözte őket, így idén újra megrendezik a Kultúrszüretet. A program fellépői a Bischofné Hesinger Katalin által írt A szellem szabadsága című színdarabot bemutató Csúcsfejek színjátszó csoport, valamint az Ezüstlile néptánccsoport, a helyi örömtánc csoport, az akrobatikus rock and roll formáció, a Tornyos Táncklub helyi csoportja, továbbá Radics Petra énekes és Tornyos Sándor versmondó lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában