Hétfőn kezdetét veszi az új évad

2023.08.30. 16:30

Színházi bérletek vásárlására buzdít a képviselő

A zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban hétfőn veszi kezdetét az új évad, az első bemutatóra szeptember végén kerül sor.

Arany Horváth Zsuzsa

Sajtótájékoztatót tart a zalaegerszegi színházban Vigh László és dr. Besenczi Árpád

Fotó: Fehér Márk

Az elmúlt években hagyománnyá vált, hogy Vigh László országgyűlési képviselő a bérletek megvásárlásakor a sajtón keresztül buzdítja a zalaiakat arra, hogy látogassák a teátrum előadásait, ha tehetik, vegyenek bérletet vagy jegyet. Szerdán délelőtt a jegypénztárban zajlott találkozón elmondta, a zalai kulturális és művészeti élet zászlóshajójának számító intézményben jó előadásokon volt módja részt venni az elmúlt években, s a 2023/2024-es évadot is ígéretesnek tartja.  

Vigh László és dr. Besenczi Árpád a frissen vásárolt bérletekkel  

Dr. Besenczi Árpád igazgató jelezte, a színház kollektívája mindent megtesz, hogy esténként telt ház előtt játsszanak a közönség megelégedését kiérdemelve, s hozzátette, noha a világjárvány után az éves 12 ezres bérletszám 4000 alá esett, a nézői bizalmat jelzi, hogy ismét 6000 felett jár a bérletesek száma, úgy látja, lassan kúszik fel a korábbi magasságokba. A zalaegerszegi színház az iskolai kötelező irodalomra is figyelve állítja össze a műsorrendjét, idén a Tartuffe című dráma bemutatójára készülnek, így a diákok is számíthatnak a teátrumra. A bérleteket novemberig lehet megvásárolni a közönségszolgálati jegyirodában. 

Vigh László megvásárolta a színházi bérleteket a 2023/2024-es évadra . A pénztárban Nagy Philipp  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában