Elmarad a Kráter koncert

2023.05.31. 18:30

Az Ataru Taiko reméli, hogy jövőre már találkozhat közönségével a Ság-hegyen

Mozsár Eszter

Forrás: ZH-Archívum

Ahogy arról egy hónappal ezelőtt beszámoltunk, április közepén Zalaegerszegen mutatta be először idei új műsorát az Ataru Taiko dobszínház az Art moziban. A kőszegi együttes akkor arra biztatta a közönséget, hogy nyáron mindenképpen látogassanak el a varázslatos környezetben tartandó Ság-hegyi Kráter koncertjükre.

Az együttes közösségi oldalán a minap azt olvashattuk, hogy a koncert elmarad. „Az Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság tájékoztatása szerint az idei évben július közepéig nincs lehetőség tömegrendezvények megtartására a Ság-hegyen, természetvédelmi okból. Sajnálatos módon emiatt a július 8-ára tervezett Kráter koncertünket nem tudjuk megtartani.” - írja az Ataru Taiko. Hozzáteszik, a rendezvény későbbi időpontban való lebonyolítása technikai okok miatt nem megvalósítható, így bíznak abban, hogy jövőre már újra élvezheti a közönség a nem mindennapi produkciót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában