Sokakat vonzott a kihívás

2023.04.19. 16:15

NyúlPeti nyomában: több mint félezren vettek részt az új játékos eseményen Zalaegerszegen

A Hello Életem Egyesület által szervezett nyomozós húsvéti túrán több mint fél ezren indultak útnak, hogy megkeressék NyúlPetit és megmentsék a húsvétot.

zaol.hu

A NyúlPeti túra szervezői, együttműködő partnerei és a nyertes csapatok. B-J: Kissné Molnár Zsuzsanna, Gorisek Attila, Józsa Zsuzsa, az ALina apartman képviseletében Albert-Tóth Eszter. (Képről hiányzik: Joós Attila)

Fotó: Jóna István

Első – de nem utolsó – alkalommal szervezte meg játékos nyomkereső túráját az egyesület. Az esemény célja az volt, hogy kiszakítsa az embereket a hétköznapi rutinból, és ráirányítsa figyelmüket a mozgás és egészséges életmód fontosságára, a természet szeretetére. A résztvevők családokban és baráti társaságokban indultak útnak, hogy a játékos logikai feladatokat megfejtve kiderítsék, hova tűnt el Zalaegerszeg város szeretett nyuszija.

Az eseményen különböző kategóriában különféle nyeremények is felajánlásra kerültek, melynek díjátadóját kedden 17 órakor tartották a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban. Az átadón díjazták többek között a legkreatívabb névvel induló csapatot, melyek a Túristák és Parizerek lettek; a túra során készített legjobb családi szelfit, melyet a Simlis és Szendék csapata nyert meg. A nyomok alapján lehetőség volt arra is, hogy a résztvevők saját elképzeléseiket, történeteiket küldjék be NyúlPeti eltűnése kapcsán. A zsűri nehéz döntés előtt állt, hiszen számos vicces és kreatív történetek születettek, a legjobbnak azonban a Csacsi Taki család meséjét találták, akik így megnyerték a fődíjat, egy hévízi családi hétvégét, melyet az egyesület fő támogatója, az ALina Apartman ajánlott fel.

Az átadó pillanatai.
Fotós: Jóna István

A díjátadón elhangzott: az egyesület tagjai is izgultak NyúlPeti sorsáért, hiszen ez volt az első ilyen jellegű rendezvényük. A Hello Életem Egyesület még csak most lesz 1 éves, rendezvényeiket együttműködő partnereik és támogatóik által valósítják meg, amiért külön köszönetüket fejezték ki. Az egyesület tagjai az egészségkultúra népszerűsítését tűzte ki céljául, és a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően számos hasonló programot terveznek még a jövőben megvalósítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában