Tisztújító taggyűlés

2023.04.25. 13:30

Bognár Csilla maradt a zalai könyvtárosok elnöke

A Magyar Könyvtárosok Egyesületének Zala Megyei Szervezete nemrégiben tartotta tisztújító taggyűlését. A Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban megtartott ülésen a korábbi elnök, Bognár Csilla újabb négy évre kapott bizalmat az elnökségtől.

Benedek Bálint

Felállt a Magyar Könyvtárosok Egyesülete Zala Megyei Szervezetének új elnöksége. Bognár Csilla (a második sorban balról a negyedik) régi-új elnökként vezeti a tagságot

Forrás: ZH

Bognár Csilla, az egyesület elnöke beszámolt az elmúlt öt év munkásságáról, eredményeiről. Tájékoztatta a résztvevőket, hogy a tagok száma 65-ről 70-re emelkedett az egyesületben. Majd a napirendi pontok megvitatása és elfogadása következett. Az egyesület minden évben szervez csapatépítő tréninget és szakmai kirándulást tagjainak, ezek dátumát és helyszínét is megbeszélték a résztvevők. Ezután az egyesület legfontosabb napirendi pontja következett, a tisztújító választás. A szervezet megerősítette pozíciójában Bognár Csillát, a Halis István Városi Könyvtár csoportvezetőjét. Az elnökségben helyett kapott még a kanizsai Halis-könyvtár munkatársa, Majorné Virág Adrienn, Tóth Renáta, a Deák-könyvtár igazgatója, Dóráné Mészáros Anikó vármegyei könyvtárellátási vezető és Lapath Gabriella, a lenti városi könyvtár igazgatója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában