Emlékkoncert-sorozat

2023.03.17. 14:30

Az Omega szellemisége elevenedik meg a kanizsai református templomban (videó)

A Szekeres Tamás - 25 év az Omegában című emlékkoncert-sorozat első állomását április 15-én, szombaton 18 órakor tartják a Kálvin téri református templomban. Az eseményről csütörtökön sajtótájékoztatót tartottak a helyszínen.

Benedek Bálint

A sajtótájékoztató résztvevői, balról: Hella Ferenc, Herbály Péter, Szekeres Tamás és Pleskó Béla és Balogh László

Fotó: Benedek Bálint / Zalai Hírlap

Az eseményre ellátogattak a formáció tagjai: Szekeres Tamás (gitár), Herbály Péter (ütőhangszer) és Pleskó Béla (dob), akik rövid ízelítőt is adtak az instrumentális koncertből. Szekeres Tamás a legendás Omega zenekar tiszteletbeli tagjaként 1994 óta meghatározó szerepet töltött be az együttes életében, mint gitáros és zeneszerző.

Hella Ferenc református esperes, a koncert házigazdája elmondta: az Omega olyan legendás magyar együttes, mely zeneiségével sokak életét meghatározta. Korábban is befogadtak számos koncertet, az április 15-ei fellépés is biztos örök élmény marad.

– A fellépés érdekes utazásra hívja a közönséget, hiszen a formáció a klasszikus és modern zene ötvözetével lép fel – fogalmazott Balogh László polgármester. – Az általuk képviselt minőségre és értékekre mindannyiunknak szüksége van mai, békességet óhajtó világunkban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában