Csókpad, disznótoros, táncház

2023.02.10. 08:30

Hétvégi programok a Balaton térségéből

Péter B. Árpád

A csókpadok mosolyt csaltak mindenki arcára az elmúlt években

Fotó: Péter B. Árpád / Zalai Hírlap

Klasszikusok – másként

Klasszikusok más ritmusban címmel tart előadást Kiss Tamás zenetanár, karnagy a balatongyöröki Bertha Bulcsu Művelődési Házban pénteken 17 órától. A vetítéssel és élőzenével kísért programban a klasszikus zene legismertebb szerzőinek ikonikus kompozíciói csendülnek fel – egy kicsit másként.

Farsangi disznótoros

Szombaton 11 órakor kezdődik a főzőversennyel egybekötött 10. farsangi disznótoros rendezvény Reziben, a Laky Demeter turistaháznál. A nap során fellép a Don’t Stop zenekar, a lukácsházi Derű néptánccsoport, a Tátika népdalkör, a Rezidance tánccsoport és az Agyagbanda zenekar.

Táncos program

Táncház várja az érdeklődőket szombaton 17 órától Keszthelyen, a Goldmark Károly Művelődési Központban. Előbb a gyermekek, majd 18 és 20 óra között a felnőttek rophatják a Re-Folk zenekar muzsikájára.

Csókpadok

Szombattól jövő vasárnapig több mint 80 helyszínen várják feldíszített csókpadok Bálint-naphoz kapcsolódóan a vendégeket Hévízen. Ezeket online térkép segítségével kereshetik fel a szerelmesek, és a szokott módon lesz szinglipad is.

Zenés parti

Zalaudvarnokon, a Vadvirág étteremben szombaton este a Fresh egykori énekesnője, Villányi Andrea új együttese mutatkozik be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában