Misszió

2022.11.02. 15:36

Kiállítás is nyílik a Hölgyklub idei bálján

A nagykanizsai Honvéd Kaszinó Hölgyklubja péntek (november 4.) 16 órától tartja őszi bálját az intézmény tükörtermében.

Benedek Bálint

A hölgyklub vezetőjének társaságában az ünnepeltek és az új tagok. Balról, ülnek: Herle Erzsébet, Rábavölgyi Lajosné, Szitár Béláné. Állnak: Keppel Julianna, Mayer Ferencné, Katona Józsefné, Breckner Jánosné és Büki Pálné

Forrás: Szakony Attila / Zalai Hírlap

A Büki Pálné vezette, 33 hölgyet tömörítő közösség idén megalakulása 20. évfordulóját ünnepli. Ebből az alkalomból kiállításra készülnek: az eddigi bálokon viselt ruháikból állítottak össze változatos tárlatot. A hölgyekhez közel áll az öltözködés, hiszen évek óta divatnapot is szerveznek, melyre egyfajta misszióként tekintenek, hiszen ők a hétköznapokban is odafigyelnek a megjelenésükre, inspirálva ezzel másokat is arra, hogy foglalkozzanak magukkal, külsőleg és belsőleg egyaránt. Tizennyolc évvel ezelőtt kezdték el a „bálozást”, mert koruknál és múltbéli tapasztalataiknál fogva tudták, hogy a bál nem egyszerűen a mulatozásról szól, hanem a pártoló tagjaikkal együtt a közösség építéséről is.

Vezető képünk archív fotó!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában