Frissen Zalából

2021.11.12. 15:00

Különleges időutazás Bauer Barbara íróval – közönségtalálkozót tartottak Zalaegerszegen

Bauer Barbara író, újságíró volt a vendége a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtárnak.

Jóna István

Kiss Gábor könyvtárigazgató Bauer Barbarával és Temleitner Krisztinával a közönségtalálkozón

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

– Olyan találkozót szerettünk volna, ahol egy közismert személlyel találkozhatnak olvasóink, akinek a könyvei nagy érdeklődésre tartanak számot könyvtárunkban. Ezért esett a választásunk Bauer Barbarára, akinek Máté Péter kapcsán született regénye is sokak kedvence lett – avatott be a program részleteibe Tóth Renáta igazgatóhelyettes.

Kiss Gábor könyvtárigazgató Bauer Barbarával és Temleitner Krisztinával a közönségtalálkozón
Fotó: Zalai Hírlap

A közönségtalálkozón a megyei könyvtár munkatársa, Temleitner Krisztina vállalta a moderátor szerepét, aki oldott hangulatban kérdezhette az írónőt pályájának kezdetéről, könyveinek témaválasztásáról. A beszélgetés során kiderült, hogy Bauer Barbara légiutas-kísérőként is dolgozott, és többször elgondolkodott már azon, hogy az olvasók milyen helyeken olvassák a könyveit. Különleges időutazás is volt ez a találkozás, hiszen az írónőnek több történelmi ihletettségű műve is van. Zárásként Bauer Barbara elárulta, hogy november végén jelenik meg sorozatban a 16. könyve, tavasszal pedig egy kisregénnyel is jelentkezik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában