Frissen Zalából

2021.11.11. 13:00

Háromórás műsorral készül a Tüttő János Nótaklub a kanizsai gálaestre

November 27-én, szombaton 17 órakor gálaestet ad a Hevesi Sándor Művelődési Központban a Tüttő János Nótaklub Nem zörög a haraszt címmel.

Horváth-Balogh Attila

A nótaklub egy tavalyi szabadtéri fellépésen

Forrás: Zalai Hírlap / Archívum

A 16 tagot számláló nótaklub vendége ezúttal Bokor János, a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével kitüntetett előadóművész lesz, őt és a nótaklub tagjait pedig már hagyományosan a Liszt Ferenc-díjas Szalai Antal és világhírű zenekara kíséri majd. A jeles eseményről tegnap tartott a HSMK-ban sajtótájékoztatót Major Lajos, a Tüttő János Nótaklub alapítója és elnöke, valamint Némethné Lakatos Márta, a művészeti csoport tagja.

A nótaklub egy tavalyi szabadtéri fellépésen
Fotó: Zalai Hírlap / Archívum

– Tavaly volt a nótaklub 20 éves, amit sajnos nem tudtunk megünnepelni a 20. gála­estünkkel a pandémia miatt. Abban bízunk, hogy idén sikerül, és ha a szabályok addig nem változnak, november 27-én együtt örülhetünk a közönségünkkel – bocsátotta előre Major Lajos. – Három­órás műsorral készülünk, melyben 52 dal csendül fel, a vendégünk pedig további 20 dallal szerepel. Szeretettel várunk mindenkit, belépőjegyek még kaphatók a Hevesi Sándor Művelődési Központban.

Major Lajos arról is beszélt: a nótaklub repertoárjának csak a tizede az az 52 nóta, amit reményeik szerint előadhatnak, így mindig van miből meríteni.

– Ennek köszönhetően tudunk évről évre megújulni és részben új kínálattal állni a közönség elé – jelentette ki végül a számos díjjal és kitüntetéssel elismert Tüttő János Nótaklub vezetője, aki 2019-ben átvehette a Dankó Pista Életműdíjat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában