Frissen Zalából

2021.08.16. 13:00

Miért is jó betyárnak lenni – beszélgetés a zalai kötődésű jó Lacibetyárral

Szíjártó László, teljes művésznevén „A jó LaciBetyár” korábban Zalaegerszegen élt, ám azóta már visszaköltözött a Balatonhoz.

Sz.A. / kemma.hu

Forrás: kemma.hu

Fotó: Sz. A.

Az Eszem-iszom, dínom-dánom című műsor legújabb részeit Tardoson forgatta, ennek apropóján pedig a kemma.hu beszélgetett vele. Először az került szóba, amikor a hetedhét országra szóló tatai betyárlagzi vendége volt három éve. Az elmúlt időszak pedig a pandémia miatt végképp nem kedvezett az ilyesfajta eseményeknek, valljuk be… a mulatós sztár, mint mondta, ennek ellenére magányosan is megteremtette a maga szabadságát.

– Vidéken, erdők-hegyek között élek, de a barátok távolságát éreztem. De telefonon, facebookon elértük egymást, modernizálódott már annyit a világ. Azért az, hogy hagyományőrző vagyok, az nem azt jelenti, hogy lapulevéllel törlöm a fenekemet – jegyezte meg.

A jó Lacibetyár mesélt arról is, hogy milyen érzés visszatérni a közönség közé és hogy miért is olyan jó betyárnak lenni.

A teljes interjú a kemma.hu oldalán olvasható.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.zaol.hu/otthon/betyar-a-padlasterben-kepgaleriaval-1419807/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában