Frissen Zalából

2021.07.21. 20:00

Molinókra, plakátokra varázsolják a megszülető ötleteket

Közös cél érdekében haladunk előre a közös úton – határozta meg együttműködésük lényegét Széll Tibor, a Stúdió Dekor Kft. ügyvezetője. A reklámozással, arculat- és plakáttervezéssel foglalkozó zalaegerszegi vállalkozás 15 éve dolgozik együtt a Kvártélyházzal.

Gyuricza Ferenc

Széll Tibor a Kvártélyház számára készített szóróanyagok egy részével. FOTÓ: GYURICZA FERENC

Kapcsolatuk a Hevesi Sándor Színházhoz vezethető vissza, Széll Tibor ott is dolgozott Tompagábor Kornéllal. Az évek során kifejezetten jól működő munkakapcsolat alakult ki köztük, a Kvártélyház vezetője rendszerint kreatív ötletekkel áll elő, amit a Stúdió Dekor szakembergárdája dolgoz ki, s valósít meg.

– A dizájn kialakítása, a plakátok tervezése, a szóróanyagok elkészítése, a molinók kihelyezése, azaz a városban való megjelenés mind-mind a mi feladatkörünkbe tartozott, s tartozik ma is – részletezte Széll Tibor. – Emellett az Egerszeg Fesztivál számára is mi végezzük ezt a tevékenységet. Ez alapján bátran állíthatom, hogy a Kvártélyház arculati elemei kifejezetten jók, s ami nagyon fontos, mindig törekszenek a megújulásra.

Széll Tibor a Kvártélyház számára készített szóróanyagok egy részével. FOTÓ: GYURICZA FERENC

Széll Tibor azt is elmondta: a Stúdió Dekor Kft. jövőre ünnepli megalakulásának 30. évfordulóját. Az eltelt közel három évtized alatt a cég Zalaegerszeg egyik meghatározó grafikai és reklámműhelyévé nőtte ki magát, miközben maga a szakma rengeteget változott, fontos technikai fejlődéseken ment keresztül. Örömmel tölti el őket, hogy számos vállalkozással és szervezettel dolgozhattak együtt, s talán arra a legbüszkébbek, hogy ők tervezhették a Zalaegerszegi Kosárlabda Klub címerét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában