Göcseji Dombérozó

2019.07.18. 15:00

Ötéves a Zsuppán-kert – A hét végén Jónás Tamás lesz a vendég

A térség több településén zajló Göcseji Dombérozó programjában is részt vevő Zsuppán-kert ez évben ünnepli fennállása ötödik évfordulóját.

Arany Horváth Zsuzsa

Jónás Tamás

Fotó: ZH Archív

Az egyedi hangulatú kulturális helyszín, melynek szervezője Nagy András, az elmúlt években a hazai művészeti élet számos jeles képviselőjét látta vendégül, írók, zenészek, költők, fotó- és képzőművészek adták egymásnak a táborként is funkcionáló kert és pajta jelképes kilincsét.

Jónás Tamás
Fotó: ZH Archív

Ma este hét órakor a budapesti függeten FAQ Színház készül meglepetéssel, majd július 20-án, szombaton kerül sor a születésnapi ünneplésre. A 17 órakor kezdődő ingyenes program során a közönség találkozhat Jónás Tamás íróval, aki számtalan irodalmi elismeréssel rendelkezik. Az évfordulós műsor során fellép a Hoppál Mihály Band, s kiállítással zárul az Ébredések Alapítvány IV. Barcsay-tábora a Milejszeg, József Attila utca 3. szám alatti Zsuppán-kertben, amely előző lakójáról kapta a nevét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában