Építkezés

2017.09.24. 11:00

Megépül a Kisherceg Zalaegerszegen

ZALAEGERSZEG A Dél hercegnője kiviteli színvonalát követi a Kisherceg névre keresztelt huszonegy lakásos társasház, amely tovább bővíti a minőségi lakások számát a megyeszékhelyen.

Arany Horváth Zsuzsa

A beruházás városi jelentőségéről szólt a helyszíni sajtótájékoztatón Balaicz Zoltán polgármester, amikor elmondta azt is: fontos, hogy a beruházó vállalkozók fantáziát lássanak Zalaegerszegben. Ilyen Balázs Attila, aki a sokáig csúnya foltként éktelenkedő volt Color-területen épített már társasházat. Az önkormányzat számára külön jelentőséggel bír, ha partnert talál a városkép javításához. A beruházás városi jelentőségéről szólt a helyszíni sajtótájékoztatón Balaicz Zoltán polgármester, amikor elmondta azt is: fontos, hogy a beruházó vállalkozók fantáziát lássanak Zalaegerszegben. Ilyen Balázs Attila, aki a sokáig csúnya foltként éktelenkedő volt Color-területen épített már társasházat. Az önkormányzat számára külön jelentőséggel bír, ha partnert talál a városkép javításához.

A beruházók, Balázs Attila és Balázs Viktória, illetve Balaicz Zoltán polgármester az építkezés helyszínén Fotó: Katona Tibor

– A Mártírok útján folytatódik a társasházépítés, így a már folyamatban lévő, valamint a tervezés vagy engedélyeztés alatt álló lakásállománnyal együtt a 2016/17/18-as években összesen 438 új lakás, családi ház szolgálja azokat, akik új otthonokba szeretnének költözni a megyeszékhelyen – részletezte a polgármester.

A Táncsics utcában épülő társasház az érdeklődők igényeivel is találkozik, amit bizonyít, hogy a lakások felét már a tervrajzok alapján értékesítették – mondta Balázs Attila, az AIB Kft. tulajdonosa. – A magas minőséget képviselő épület alapozását októberben kezdik el, az átadást 2019 tavaszára tervezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában