Idősek hete

2018.10.16. 12:00

Huszonöt éves jubileumot ünnepel a kanizsai rendezvénysorozat

A Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény idősek hete rendezvénysorozatot indított. Az első, kulturális műsorral színesített programot tegnap a Corvin utcai idősek klubjában tartották.

Benedek Bálint

Dénes Sándor polgármester virággal köszöntötte a Corvin utcai idősek klubja legidősebb tagját, György Józsefnét Fotó: Szakony Attila

Az idén 25 éves jubileumát ünnepli a rendezvény, ehhez kapcsolódóan a szervezők igyekeztek emelkedettebb hangulatú programokat összeállítani az idősklubokat látogatóknak. A rendezvényen elhangzott: a sorozat minden évben népszerű, hiszen ilyenkor megnyílik előttük a világ, új impulzusok érik a résztvevőket, ami hosszú távon javítja az életminőségüket.

Dénes Sándor polgármester virággal köszöntötte a Corvin utcai idősek
klubja legidősebb tagját, György Józsefnét Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

Ez Dénes Sándor polgármester szerint is fontos, aki köszöntőjében hangsúlyozta: az idősklub közösségi élményt ad, s a nyugdíjas évek is boldogan telnek.

Az érdeklődőket ezúttal a Farkas Ferenc Zene- és Aranymetszés Művészeti Iskola tanárai, valamint növendékei szórakoztatták. Több előadást tartogat a nyugdíjasoknak a hét, amelyet pénteken 15 órakor a Honvéd Kaszinóban ünnepi gála zár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában