A földgázszolgáltatás zavartalan és a közlekedés is biztosított lesz

2024.04.11. 10:22

Gázvezetéket cserélnek a Lépcsősor utcában

A munkálatok 2024. április 15-én kezdődnek és várhatóan június végéig tartanak majd.

Zaol.hu

A rekonstrukcióval érintett szakaszt pirossal jelölték

Forrás: E.ON

Az E.ON Közép-dunántúli Gázhálózati Zrt. a földgázellátás műszaki-biztonsági színvonalának megőrzése érdekében folyamatosan karbantartja és korszerűsíti vezetékhálózatát, ezért Zalaegerszegen rekonstrukciós munkálatokat végez. A korszerűsítés részeként gázvezetéket cserél a Lépcsősor utcában, annak 500 méteres szakaszán, tájékoztatta szerkesztőségünket a cég.

A munkálatok ideje alatt a földgázszolgáltatás zavartalan és a közlekedés is biztosított lesz a Lépcsősor utcában. A földgázszolgáltatás egy rövid időtartamra, mindössze az átkötés idejére szünetel majd az érintett ingatlanok esetében – ennek időpontjáról az E.ON előzetesen, szórólapon tájékoztatja az ügyfeleket. A Lépcsősor és az Átalszegett utcában több garázs is található, a lakók és az oda érkezők parkolása, a garázsok megközelítése az említett időszakban időnként nehezített lehet, a kellemetlenségek miatt az E.ON kéri a környéken élők együttműködését és türelmét.

A munkálatokat követően az E.ON gondoskodik a burkolat helyreállításáról és a környezet teljes rendezéséről. A vállalat szakemberei kérik az arra járókat, hogy az elkerített munkaterület közelében fokozott óvatossággal közlekedjenek. Az E.ON ez úton is köszöni a lakosság megértését és türelmét. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában