Folytatódik az aláírásgyűjtés

2024.04.23. 16:30

Fáklyás felvonulás az egészségügyért Keszthelyen

Fáklyás felvonulást szervezett az ellenzéki pártokat és civil szervezeteket tömörítő szövetség azért, hogy Keszthelyen minőségi, európai színvonalú egészségügyi ellátás legyen.

Péter B. Árpád

A fáklyást felvonulást dr. Tóth Gergely vezette a kórházhoz

Forrás: ZH

Dr. Tóth Gergely, a VÁRTAK Egyesület polgármesterjelöltje úgy fogalmazott, ugyan a bejelentés szerint május 6-tól ismét lesz szülészet-nőgyógyászati fekvőbetegellátás a Keszthelyi Kórházban, de nem elégszenek meg egy bizonytalan ígérettel, s nem hiszik, hogy „18 év lejtmenete egy államtitkári telefonnal megállítható”, ezért garanciát akarnak az intézmény és az alapellátás hosszú távú működtetését illetően.

Dr. Tóth Gergely bejelentette, folytatják az aláírásgyűjtést a gyermekügyelet visszaállításáért, a megszűnt osztályok – így a baleseti sebészet és proktológia – újraindításáért, valamint a kórház és a szakrendelő teljeskörű felújításáért.

A VÁRTAK Egyesület polgármesterjelöltje leszögezte, továbbra is küzdenek azért, hogy „minőségi, stabil és színvonalas egészségügyi ellátás legyen” Keszthelyen, s szeretnék megfordítani az elmúlt évtizedek negatív tendenciáit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában