Civil és ellenzéki összefogással

2024.04.04. 13:00

A szelíd fejlődés programját kínálják Keszthelyen

Bemutatta a civil és ellenzéki összefogás képviselő-jelöltjeit dr. Tóth Gergely, aki a polgármesteri székért száll versenybe Keszthelyen. Szerinte ez az együttműködés „valós esélyt kínál arra, hogy a város megújuljon két-három évtizedes Csipkerózsika-álmából”.

Péter B. Árpád

A keszthelyi civil és ellenzéki összefogás képviselő-jelöltjei, elöl középen dr. Tóth Gergely

Fotó: Péter B. Árpád

Dr. Tóth Gergely kiemelte, a csapatot majdnem kivétel nélkül a saját körzetükben lakó szakemberek alkotják, akik a gazdasági, a civil élet, az egészségügy és a turizmus területén már bizonyítottak. Arról is szólt, elkötelezett szakemberek álltak a „szelíd fejlődés” programja mellé, amellyel Keszthely visszakerülhet a várost megillető rangra.

A polgármester-jelölt kijelentette, ha megkapják a bizalmat, első lépésként felmérik, mely területeken szükséges a gyors beavatkozás. Ilyen például a kastélyprivatizáció, amelyről még nem lehet biztosat tudni, a lassan megszűnő egészségügyi ellátások, illetve a hulladékkezelés kérdése. Továbbá szeretnének egy nagy foglalkoztatót idevonzani, élhetővé tenni a várost a fiatalok számára és eltüntetni „az évtizedek óta itt éktelenkedő barnamezőket”.

Dr. Tóth Gergely úgy folytatta, honlapján bárki böngészheti elképzeléseiket, és várják a javaslatokat is, hiszen cselekvési programjukat ezek alapján állítják majd össze.

A civil és ellenzéki összefogás színeiben képviselőjelöltként Dékány Péter, Klaczné Tar Ibolya, Kendeh Gusztáv, Barna Dániel, Rizsányi Zoltán, Szántó András, Horváth Balázs és Tóth Balázs indul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában