Újabb szakmákban a döntőben

2024.04.04. 13:30

A keszthelyi Asbóth-iskola diákjai idén is remekelnek

Folytatja sikersorozatát a keszthelyi Asbóth-iskola, amelynek diákjai közül ketten is kijutottak a szeptemberi világbajnokságra.

Péter B. Árpád

A franciaországi vb-n az intézmény két diákja képviselheti Magyarországot: Hegyi Eszter szépségápoló és Losonczi Péter villanyszerelő versenyez majd a világ legjobbjaival, adott tájékoztatást Csótár András, a ZSZC Asbóth-iskolájának igazgatója, hozzátéve: addig is rengeteget készülnek, hogy minél jobb eredményt érjenek el.

Az Asbóth friss büszkeségtablója, fenn Pálfi Dániel, alul Ujláb Boldizsár és Vajda Péter
Forrás: Asbóth-iskola

Az intézmény a hazai megmérettetéseken is rendre sikerrel szerepel. Idén két új szakmában szereztek jogot a diákok, hogy részt vegyenek a Szakma Sztár Fesztivál budapesti országos döntőjében, amelyet április 24-26. között rendeznek a Hungexpón. Ujláb Boldizsár és Vajda Péter a karosszérialakatos, Pálfi Dániel pedig az asztalos tanulók között teheti próbára tudását, felkészültségét. Őket Szabó János, Gombos József, Hullman Gábor és Horváth László segíti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában