Önkormányzati választás 2024

2024.03.07. 14:00

Változatlan csapattal indul a választásnak Zalaegerszegen a Fidesz-KDNP

A Fidesz-KDNP pártszövetség a megyeszékhelyen az eddigi önkormányzati képviselőket indítja a 13 hét múlva megtartandó választáson.

Arany Gábor

Dr. Káldi Dávid, Domján István, Gecse Péter, Böjte Sándor Zsolt, Orosz Ferencné, Bognár Ákos, Balaicz Zoltán, Bali Zoltán, Herkliné Ebedli Gyöngyi, Szilasi Gábor, Makovecz Tamás, Galbavy Zoltán, Németh Gábor

Fotó: Pezzetta Umberto

Ezt csütörtökön sajtótájékoztatón jelentették be a Fidesz Kosztolányi utcai irodájában. Ez azt jelenti, hogy az önkormányzati választáson a választókerületek sorszáma szerint Domján István, Németh Gábor, dr. Káldi Dávid, Böjte Sándor, Gecse Péter, Bali Zoltán, Szilasi Gábor, Makovecz Tamás, Galbavy Zoltán, Bognár Ákos, Orosz Ferencné, Herkliné Ebedli Gyöngyi lesz a Fidesz-KDNP jelöltje. Támogatásukra az aláírások gyűjtését április 20-án kezdik és május közepéig tervezik lebonyolítani. A következő öt hétben minden körzetben tartanak lakossági fórumokat, és minden támogatóval igyekeznek személyesen, telefonon kapcsolatba kerülni, hangzott el.


Ahogy Balaicz Zoltán polgármester és egyben polgármesterjelölt fogalmazott, az elmúlt öt év a válságokról, azok kezeléséről szólt. Ilyen környezetben a biztonságot, az állandóságot kell képviselni. Ennek jegyében született a döntés arról, hogy újra megméreti magát mind a 12 körzet képviselője, akinek munkájáról polgármesterként elégedetten nyilatkozott. Olyan lokálpatrióta csapat tagjai, akik egy irányban húznak, és mentesek a közéletet mérgező személyeskedéstől, emelte ki.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában