A szakmai vizit során kihívást is teljesítettek

2024.03.06. 19:30

Tourinformos munkatársak ismerkedtek Keszthellyel

Study touron látta vendégül a térség turisztikai szakembereit a keszthelyi Tourinform-iroda.

Péter B. Árpád

A keszthelyi Tourinform-iroda szolgáltatásaival is megismerkedtek a látogatók, akiket Manninger Jenő köszöntött

Fotó: Belovári András

A Magyar Turisztikai Ügynökség felhívására a keszthelyi Tourinform-iroda is szakmai programot szervezett más települések idegenforgalmi munkatársainak. A Balaton fővárosába például – a zalai kollégák mellett – Badacsonyból, Bükkfürdőről, Kaposvárról, Fonyódról, Pécsváradról, Szentgotthárdról, Tapolcáról és Zamárdiból is érkeztek szakemberek, összesen huszonhárman.

A vizitorok megismerkedhettek Keszthely nevezetességeivel, illetve betekintést kaptak a helyi Tourinform-iroda munkájába. A látogatókat Manninger Jenő polgármester köszöntötte, kiemelve: a turizmus e településeken különösen fontos, az ilyen tapasztalatcserék során pedig akár ötleteket is meríthetnek egymástól a szakemberek. A Balaton fővárosa élen jár például a Hello Keszthely applikáció működtetésével, s ezt a résztvevők is kipróbálhatták, hiszen a városnéző séta során egy kihívást is teljesítettek.

A vendégek Liddiard Andrea irodavezető kalauzolásával jártak például a Festetics-kastélyban, a zsinagógánál, illetve a fenékpuszati majorságban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában