Húsvéti örömhír Mária evangéliumával

2024.03.25. 18:30

Jótékonysági koncert a zalaszentgróti Szent Imre-plébániatemplomban

Húsvéti örömhír fényében címmel a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége és a Polgárok a Polgárokért Egyesület jótékonysági koncertet rendezett a közelmúltban Zalaszentgróton. A helyszín Mária evangéliuma betétdalaihoz nem is lehetett volna más, mint a római katolikus Szent Imre-plébániatemplom.

Antal Lívia

A köszönetnyilvánítás pillanatai a koncert után: Vargáné Szabó Henrietta, Sáfár Mónika, Tóth Sándor és Szeghy Csaba Tamás

Fotó: PPE

A koncertre érkezőket Szeghy Csaba Tamás plébános köszöntötte, aki örömmel üdvözölte a nem mindennapi „énekes imádságot”, a Mária evangéliumát, amely ritkán hallható. A koncert résztvevőit Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége elnöke és Vargáné Szabó Henrietta, az egyesület rendezvényeinek állandó háziasszonya köszöntötte. Elhangzott, hogy a plébániatemplom felújítását szívügyének tartja a Polgárok a Polgárokért Egyesület, és támogatja ebben Szeghy Csaba Tamás plébánost.

A köszöntők után Mária szerepében Sáfár Mónika érdemes és Jászai Mari-díjas színművészt, Jézus Krisztus szerepében Tóth Sándor színművészt hallhatta a közönség. A művészi produkció ismét bizonyította, hogy nagy igény van a városban a magas színvonalú kultúrára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában