Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus előadása a Keresztury VMK-ban

2024.03.07. 13:00

Intimitás hosszú távon - hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

Március 12-én, kedden 18 órától Intimitás hosszú távon - hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban? címmel dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus előadását hallgathatják meg az érdeklődők a Keresztury VMK-ban.

Varga Lívia

Hazánk első számú szexuálpszichológus szakembere bonyolult érzések és vágyak labirintusában vezeti körbe hallgatóságát, rávilágítva, milyen összekapcsolódás van a szexualitás és az emberi psziché között. "Azt este folyamán megvizsgáljuk, mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk merülhetnek fel a párkapcsolatokban? Milyen hatásokat gyakorol ránk a modern kor pornó- és internetkultúrája? Hogyan formálja, befolyásolja ez a szexuális vágyainkat? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya? Hogyan tehetünk a hosszú távú párkapcsolatok ellaposodása, kiürülése ellen? Milyen egyéb okok lehetnek a szexuális problémák hátterében, mi lehet a megoldás?" - olvasható a program ismertetőjében.

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában