A tiszteletdíjukat ajánlották fel

2024.03.19. 12:30

Idén az alapfokú zeneiskolát támogatták a képviselők Zalaszentgróton

Zalaszentgrót Város Önkormányzata Képviselő-testületének négy képviselője évek óta rendszeres támogatással gondoskodik a helyi intézményekben tanuló, illetve sportoló gyermekek jólétéről. Ezúttal az alapfokú művészeti iskolát támogatták tiszteletdíjukkal a közelmúltban.

Antal Lívia

Az adomány átadásán Bodnár Sándor, Tóth Szilvia, Rádli József, Vargáné Szabó Henrietta, Baranyai Zsolt, Laskay Annamária

Forrás: PPE

Vargáné Szabó Henriettáról, Baranyai Zsoltról, Rádli Józsefről és Veress Jánosról van szó, akik egyúttal a Polgárok a Polgárokért Egyesület tagjai is. Az elmúlt években a Zalaszentgróti Napköziotthonos Óvoda-Bölcsőde kicsinyeit játékokkal, a helyi, sikert sikerre halmozó kézilabdaklub játékosait, valamint a Koncz Dezső Óvoda, Általános Iskola, Kollégium, Készségfejlesztő Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény tanulóit  pénzösszeggel támogatták.

– A városban működő kulturális csoportoknak elvitathatatlan érdemei vannak az igényes kultúra előmozdításában, így az idei évben a képviselői tiszteletdíjak a Zalaszentgróti Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola növendékeit gyarapítják – mondta el Vargáné Szabó Henrietta önkormányzati képviselő. Az egyesület titkáraként hozzátette: "büszkék vagyunk nemes lelkű tagjainkra."

Az adomány átadásán megjelent képviselőket az alapfokú művészeti iskola vezetője, Bodnár Sándor kalauzolta végig az intézményben. Az összesen kétszázezer forintos képviselői felajánlást az igazgató mellett az iskola néptánc tanszakának vezetői, Tóth Szilvia és Laskay Annamária is örömmel fogadta, az adományból a táncosok felszerelését gazdagítják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában