Verselők figyelmébe ajánljuk

2024.02.17. 16:00

Várják a költeményeket Zalabaksán

A Zalabaksai Könyvtári Információs és Közösségi Hely és a Zalabaksai Kulturális és Ifjúsági Egyesület nemrég versíró pályázatot hirdetett.

Korosa Titanilla

A Zalabaksai Könyvtári Információs és Közösségi Hely, valamint a Zalabaksai Kulturális és Ifjúsági Egyesület Friss Versíró Pályázatot Hirdetett Nemrég

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

A felhívás témái: természet – Zalabaksa, illetve szeretet-szerelem. A pályázók legalább 12 verssel indulhatnak, a költeményt A4-es méretű papíron adhatják be kézzel, vagy géppel írottan, zárt borítékban, amin szerepelnie kell a pályázó nevének, életkorának, elérhetőségének (e-mail, telefonszám), valamint fel kell tüntetni a kategóriát. A papír alapú mellett e-mailen is beküldhetők a versek, a fenti adatokat ez esetben is szükséges megadni.

A nevezéseket három kategóriába várják: általános iskola 5-8., középiskola 9-12. évfolyam, illetve felnőtt. Zalabaksai lakosok két verssel is indulhatnak.

A költemény-pályázatokat 2024. március 8-ig várják, leadhatók a zalabaksai művelődési házban nyitvatartási időben, illetve a [email protected] címen.

Az eredményhirdetés a tervek szerint március 15-én lesz, a nemzeti ünnephez kapcsolódó rendezvényen. Kategóriánként az első helyezetteket díjazzák könyvutalvánnyal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában