Hagyományteremtő szándékkal

2024.02.13. 15:30

Találkozóra hívta üzleti partnereit a Zalaegerszegi Médiacentrum

Hagyományteremtő szándékkal rendezte meg első partnertalálkozóját a Zalaegerszegi Médiacentrum. A megyeszékhelyi Arany Bárány Hotelben tartott rendezvényen cégek, intézmények vezetőinek figyelmébe ajánlották szolgáltatásaikat.

Antal Lívia

Előadók és házigazdák (b-j): Németh Marcell, Balaicz Zoltán polgármester, Frauenhoffer Márta ügyvezető Lovass Tibor, Joós Attila és Németh Miklós a partnertalálkozón

Fotó: Pezzetta Umberto

A Zalaegerszegi Televízió mostani szervezeti formájában 2015-től működik, műsorait Lentitől Tapolcáig 160 ezer fő látja naponta. Az Egerszeg Rádió a saját kategóriájában vezető médium a térségben, de hasonló népszerűségnek örvend a tavaly március 15-én elindított hírportáljuk is, mondta el Frauenhoffer Márta ügyvezető. A Zalaegerszegi Médiacentrum az önkormányzat 100 százalékos tulajdonában áll. Balaicz Zoltán polgármester méltatta, hogy az önkormányzat hírei képben, hangban és online felületeken is eljuthatnak a lakossághoz, a cégekhez és az intézményekhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában