Paks-ZTE FC (3-4) utáni edzői nyilatkozatok

2024.02.17. 15:00

Márton Gábor: kellett a szerencse is, de megérdemelt a győzelmünk

A ZTE FC labdarúgó csapata nem kis bravúrt vitt véghez azzal, hogy kétgólos hátrány után 4-3-ra nyert a listavezető Paks otthonában. A két szakvezető így értékelte a látottakat az M4Sportnak.

Kerkai Attila

Márton Gábor a győzelem után is reálisan értékelt

Fotó: Szekeres Péter

Bognár György (Paks): - Talán ma játszottunk a legjobban , de a futball megbüntetett minket. Akkor, ha lazábbra vesszük a mérkőzést  ez történik annak ellenére, hogy gólokkal kellett volna nyerni ezt a találkozót 

Márton Gábor (ZTE FC): - Egy garast sem adtam volna a győzelemre az első félidő játéka után, csak két góllal vezetett az ellenfél... Nem mertünk futballozni, aztán cseréltünk párat a második félidőre ... Az életben is kell szerencse, de ez a csapat megdolgozott  azért, hogy ez is mellénk szegődjön. Jó meccs volt, , edzői pályafutásom során talán először voltam győztes csapat kispadján Pakson, de a ZTE FC sem sokszor nyert itt mostanában. Kellett a szerencse is ehhez a győzelemhez, de szerintem  megérdemelt a sikerünk.    


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában