Kocamuri a javából...

2024.02.24. 09:00

Idén is hatalmas bulit csaptak a nagykanizsai hallgatók

Rendhagyó módon kezdték a napot pénteki napot a Pannon Egyetem Nagykanizsa Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ hallgatói, hiszen már korán reggel pálinkával kínálták őket. És ez még csak a kezdet volt...

Pásztor András

A kanizsai kampuszon évtizedes hagyomány a Kocamuri

Fotó: Szakony Attila

A kanizsai kampuszon évtizedes hagyomány az úgynevezett Kocamuri, ami a régi disznótorok hangulatát idézi. Legalábbis ami a vidámságot és a finom ételeket illeti. Idén sem történt ez másképp, a kollégiumban már kora reggel pálinkás ébresztőt tartott az intézmény két helyettese, Berta Renáta és Holczinger Tibor, így aztán a délelőtt 10 órakor induló városi Kocatúrára már vidáman készültek a csapatok.
– Mi már egyáltalán nem vagyunk szomjasak – jelentették ki a Rokkant Muri csapatnevet viselő srácok, de persze még egy feles belefért indulás előtt. – Az egész túrát az egyik barátunknak ajánljuk, ő sajnos nem lehet velünk, mert síelés közben eltörte a lábát – tudtuk meg a fiúktól, akik fehér köpenyben és törött végtagról készült felvétellel járták a várost, és teljesítették az extrém feladatokat.


Estére aztán a disznótoros vacsora is elkészült, melyből mindenkinek jutott, majd az egyetemisták hatalmas Kocabulival zárták a napot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában