Program a Zalaegerszegi Gondozási Központban

2024.02.08. 18:00

Humoros történetek, tombola és bál a Belvárosi Idősek Klubja farsangi rendezvényén

Farsangi mulatságra gyűltek össze a Belvárosi Idősek Klubja tagjai a Zalaegerszegi Gondozási Központ Kossuth Lajos utcai épületében. A megjelenteket Devecser Bernadett nappali ellátás vezető köszöntötte, jó szórakozást kívánva a kellemesnek ígérkező délutánhoz.

Antal Lívia

Kaszás Ildikó és Polgárné Bátorfi Beáta gondozónők a veszekedő gyerekek, közöttük Berke Jenőné klubtag az óvónő szerepében

Fotó: Antal Lívia

Már az első előadásban kiderült, hogy ez így is lesz. Gondozónők és klubtagok egy óvodai napot vittek színre labdázással, reggelizéssel, meseolvasással és persze gyermeki veszekedéssel. A folytatás is vidámsággal kecsegtetett. Ismerős dallamokra érkezett meg Lidi néni a vásárba, majd a Kesergő című műsorrész következett. Szegény vagyok, szegények születtem, Elmegyek a hivatalba, Száz forintnak ötven fele, illetve a Mi ez a tánc fiatalok kezdetű nóták, dalok csendültek fel Vörös István zenész hangszeres kíséretében. Csiszár László, Balázs József és Cserti József klubtagok négy blokkban is énekeltek. Falusi asszonyok egy pesti riporternővel találkoztak, akit ismert népdalokkal nótázva faggattak ki. A dolgozók meglepetésműsorát követően kezdetét vette a farsang vacsorával, tombolával és bállal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában