Imaháló a lelkipásztorokért 2024-ben is

2024.02.06. 15:00

Fogadj örökbe egy papot!

Idén is folytatódik a kezdeményezés, melynek keretében a Szombathelyi Egyházmegye papjaiért imádkozhatunk, írja a martinus.hu.

Varga Lívia

A Szombathelyi Egyházmegyében 2022 decemberében hívői kezdeményezésre közös imába kezdtek az egyházmegyében szolgáló papokért. Tavaly minden lelkipásztorért személyesen imádkozott két vagy három hívő. Az imában való elköteleződés egy évre szólt.

Az imádságot 2024-ben is szeretnék folytatni, ezért 2023. december 16-án, Boldog Brenner János egyházmegyei ünnepén újraindították a kezdeményezést: ekkor volt először lehetőség kihúzni annak az atyának a nevét, akit a következő évre Isten a hívek szívére bíz.

A kezdeményezéshez most is tudnak csatlakozni mindazok, akik szívesen vállalják ezt a fontos szolgálatot. A Pasztorális Iroda fogadja a jelentkezőket, akiknek postai úton juttatják el a véletlenszerűen kiválasztott atya nevét, akit a következő évre imáiba ajánlanak.

További információ és jelentkezés a Pasztorális Iroda elérhetőségein: e-mail: [email protected],telefon: 94/513-198, postai cím: Szombathelyi Egyházmegye, 9701 Szombathely, Pf. 41.

A szervezők bíznak abban, hogy az imádság az egyházmegye lelki gazdagodását szolgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában