Nők hónapja márciusban Zalaszentgróton

2024.02.27. 13:03

12 állomásos rendezvénysorozat a tavasz első hónapjában

Zalaszentgróton egész márciusban a nőkre irányul a figyelem, s nem csak március 8-án. A március 6-ával kezdődő és március 28-ával záruló, Nők hónapja elnevezésű rendezvénysorozat 12 alkalmán ugyanis érdeklődésükre számító programokra, előadásokra várják a lányokat, a hölgyeket és az asszonyokat.

Antal Lívia

Forrás: Shutterstock

Március 1-jén 17 órakor kezdődik a Lelki mankó Bach-terápiával című előadás a házasságkötő teremben. Március 5-én, kedden a Városi Művelődési Központban Szencz Lívia festő- és textiltervező művész kiállítását nyitják meg 16.30 órakor, majd 17 órakor kóstolással egybekötött főzőbemutatót tartanak. Március 6-án, szerdán, 18 órakor Tapodi Brigitta és Szép Zsolt kortárs történelmi regényírókkal író-olvasó találkozót rendeznek a városi könyvtárban. Március 8-án pénteken, a VMK színháztermében 17 órai kezdettel tekinthető meg az Operett-Musical Voices Társulat Beszéljünk a nőkről című nőnapi előadása. Március 12-én, kedden A nő, az anya, mint a családon belüli egészségért „felelős” címmel lesz előadás a házasságkötő teremben 17 órától.

Március 13-án, szerdán, 16 órára testmozgásra invitálják a hölgyeket a zalaszentgróti család- és gyermekvédelmi központba. Március 16-án, szombaton 18 órakor Pál Feri atya Belső béke a viharos időkben című előadása lesz a VMK színháztermében. Március 18-án hétfőn, 17 órakor Tavaszi trendek címmel divatbemutatóra és stílustanácsadásra invitálja a hölgyeket Tánczos Mónika a házasságkötő terembe. Március 21-én, csütörtökön 17 órától a testi-lelki egészségmegőrzésről lesz szó a házasságkötő teremben. Március 22-én, pénteken a Turisztikai Irodában 14 és 16 óra, valamint 17 és 20 óra között élményfestésre várják a gyerekeket. Március 26-án, kedden a VMK balett-termében gerincjógán és hangterápián vehetnek részt az érdeklődők 17 órától. A Nők hónapja rendezvénysorozat március 28-án, csütörtökön zárul: a VMK színháztermében 18 órakor kezdődik „Azt meséld el, Pista” címmel Örkény István életéről szóló összeállítás hallható Mácsai Pál színművész tolmácsolásában.

A programok többsége ingyenes, de regisztrációhoz kötött a plakáton közölt információk szerint.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában