Május 3-án kezdődik a háromnapos rendezvény

2024.01.05. 15:30

Naponta két sztárfellépő az idei Zalaegerszegi Sörfesztiválon

Minden korábbinál erősebb zenei programot ígér az idei Zalaegerszegi Sörfesztiválra a szervező Gasztrokulturális Egyesület. A május 3-án kezdődő háromnapos rendezvény valamennyi napján két-két rendkívül népszerű előadó lép színpadra.

Gyuricza Ferenc

A Pataky Attila (jobbról) vezette EDDA is fellép a fesztiválon

Fotó: Gyuricza Ferenc

Minderről Székedli Bertold, a civil szervezet elnöke beszélt portálunknak. Elmondta: ezúttal is igyekeztek többgenerációs zenei programsorozatot összeállítani, hiszen az a fő céljuk, hogy minden korosztály és valamennyi zenei irányzat képviselője megtalálja a kínálatban a maga kedvencét. 

- A sörfesztivállal a családokat szeretnénk megszólítani, ebben a zenei programoknak is fontos szerep jut – magyarázta Székedli Bertold. – A korábbi évek során naponta egy kiemelt fellépőt és azok mellé további előadókat hívtunk. Ez évben annyit változtatunk, hogy napi két-két sztárfellépőnk lesz. 

Mindez azt jelenti, hogy a nyitónapon, azaz május 3-án, pénteken a Bagossy Brothers Company, majd Dzsúdló, másnap az ötvenéves jubileumát ünneplő EDDA, valamint a ByeAlex és a Slepp lesz a vendégük, míg vasárnap a Lord és Rúzsa Magdi ad koncertet a sörfesztivál már bejáratott helyszínén, a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok előtti téren. Székedli Bertold azt is hozzátette: Dzsúdló és ByeAlexék most először lépnek fel Zalaegerszegen. A fesztivál délutáni programjai ingyenesen lesznek láthatóak, az esti koncertekre rendkívül baráti áron kínálnak belépőt. A bérletek korlátozott számban már kaphatóak, a napijegyek árusítása február elsején kezdődik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában