Koncert, gasztronómia, fesztivál

2023.05.02. 06:50

XII. Zalaegerszegi Sörfesztivál telt házzal

Szombaton délután Halász Judit koncertjét hallgathatták meg a kisgyerekes családok, a fesztivál területén felállított mini vidámparkot is sokan vették igénybe.

Arany Horváth Zsuzsa

Road zenekar a közönségével a sörfesztiválon

Fotó: Gyuricza Ferenc

Többezer résztvevő látogatta a könnyűzenei koncerteket, akik a szombati eső ellenére is kivárták az aznap este fellépő Road együttes koncertjét. A fesztivál szervezője a Zalaegerszegi Gasztrokulturális Egyesület vasárnap este az Ossian koncert előtt rendezte meg a hagyományos sörivóversenyt, amelynek nyertese a nyár eleji Alterába fesztiválra szóló bérletet kapott. Nyolc sörfőzde, 5 borászat és 2 pálinkafőző fogadta el a meghívást a hét végére, hozzá illően széles körű volt a gasztronómiai kínálat, mondta lapunknak Székedli Bertold, a szervező egyesület vezetője, hozzátéve, a hétfői rendezvényekre, már napokkal korábban elfogytak a jegyek. A fesztivált Curtis fellépése után Azahriah koncertje zárta. Aznap Gryllus Vilmos várta a gyereket közös éneklésre.

 

A jövő évi, azaz a XIII. Zalaegerszegi Sörfesztivált a tervek szerint 2024. május 1-5. között rendezik meg ugyanitt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában