XII. Zalaegerszegi Sörfesztivál

2023.04.30. 11:26

Az eső ellenére is kitartottak a Road zenekar rajongói

Két nagyszerű koncerttel zárult a XII. Zalaegerszegi Sörfesztivál szombati programja, 20 órakor a Carson Coma, majd a Road lépett színpadra. Közben az eső is eleredt, ennek ellenére a közönség jelentős része a színpad előtt maradt.

Gyuricza Ferenc

A Road a zalaegerszegi sörfesztiválon Fotó: Gyuricza Ferenc

A Carson Coma szerencsésnek bizonyult, hiszen az égi áldás csak a koncertjük legvégére érkezett meg, így a főleg fiatalokból álló tömeg önfeledten szórakozhatott dalaikra. A két zenekar közötti átszerelési szünetben úgy tűnt, hogy teljesen kicserélődött a tömeg, azaz a Carson Coma rajongói hazamentek, a groove-os rockzenét játszó Road tábora azonban kitartott, amiért a basszusgitáros-énekes Molnár Máté többször is köszönetét fejezte ki, majd egy remek hangulatú, pirotechnikával látványossá varázsolt programmal háláltak meg a támogatást.  

A Road zenekarnak ez volt az első koncertje, amit Tóth Tamás egészségügyi problémái miatt kisegítő dobossal volt kénytelen bevállalni. A zenész a közelmúltban egy súlyos műtéten esett át, így egyelőre nem léphet színpadra, ezért a Down For Whatever tagja, Zsoldos Dávid segítette ki őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában