Ők már megtalálták a boldogságot

2024.01.07. 17:00

Karácsony a Bársonytalpas cicákkal

Régi hagyomány, hogy a Bársonytalp a cicákért Zala Egyesület a karácsonyi ünnepek után fotóalbumot tesz közzé mentett kis állataikról. A gazdis kis jószágok évek óta vagy éppen pár hete, hónapja, de boldogan élik szeretett családjaikkal a mindennapjaikat.

Mozsár Eszter

Pamacsnak a piros gömb volt a kedvenc dísze

Fotó: Fehér Márk

Ezzel az albummal szeretné az egyesület népszerűsíteni azt, hogy igenis sok örömet adhat egy mentett állat befogadása. Lehet, hogy a gazdinál elfogy néha a türelem, vagy éppen lelkiismeret-furdalásunk van, mert kevesebb időt tudunk tölteni kedvenceinkkel, ám bizonyára mindenért kárpótol a szeretetben együtt töltött idő. És ezek a szőrmések bizony meghálálják a gondoskodást.

Ahogy az egyesület említi, mintegy 90 fotó érkezett az ünnepi készülődésről, karácsonyi hangulatról. Még soha nem kaptak ennyi fényképet.

„Mindent nagyon köszönünk! Van miért küzdeni 2024-ben is … Például, hogy jövőre ennél is több kép legyen! Nagyon boldog új évet kívánunk Nektek szívünk minden szeretetével” – írják közösségi oldalukon.

Az album IDE kattintva megtekinthető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában