Zaol podcast

2024.01.13. 18:00

Inspirációk és ötletek a legjobbaktól – tippek az egészen egyszerű esküvőtől a luxus lakodalomig

A hétvégén Egerváron tudhatják meg a párok, hogy hozhatják ki a maximumot a tervezett esküvőből.

Szalay Balázs

Székedli Bertold

Fotó: Pezzetta Umberto

Milyen legyen az esküvő? Klasszikus, modern, esetleg egyszerre mindkettő? Hogyan álljunk neki a szervezésnek és milyen előre nem látható problémákkal számoljunk? Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre is választ kaphatnak azok a párok, akik ellátogatnak a hétvégén Egervárra. Az Esküvői Nyílt Napon meg lehet csodálni a legújabb menyasszonyi ruhákat és ihletet meríteni a legfrissebb trendekből. A rendezvényen résztvevők akár össze is állíthatják a nagy nap forgatókönyvét és lefoglalhatják a szükséges szolgáltatásokat.

Az ingyenes kiállítást immár 8. alkalommal hívják életre az Egervári Várkastély falai között, ahol hasznos előadások szólnak majd arról, mit érdemes bérelni, vagy megvásárolni, hiszen a legismertebb zalai szolgáltatók segítenek a választásban. Tőlük kérdezni is lehet, a kiállítók szívesen válaszolnak a felmerülő kérdésekre. A Zaol-podcast mai adásában az Esküvői Nyílt Napot ajánljuk a figyelmükbe. Vendégünk Székedli Bertold rendezvényszervező, aki az Egervári Várkastély további idei eseményeit is sorolja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában