A jelentős mértékű károkozások miatt megszűnt az áthajtás lehetősége

2024.01.10. 16:30

Forgalmirend-változás a hévízi Flaviusnál

Forgalmirend-változás történt a Flavius üzletház mögötti területen, amelynek tulajdonosa – a jelentős forgalom és a károkozások miatt – lezárta azt, s ott fizetős parkolót alakít majd ki.

Péter B. Árpád

Az arra járóknak érdemes figyelnie a táblák jelzéseit

Fotó: Hévízi TV

Papp Gábor, a fürdőváros polgármestere ezzel kapcsolatban felidézte, mindezt megelőzően, a törvényi szabályozások alapján, az önkormányzat egyeztetést hívott össze, amelyen részt vett a tulajdonos képviselője, az utat kezelő Gamesz, illetve a rendőrség munkatársa. A megbeszélés jogi konklúziója egyértelmű volt: ehhez joga van a terület jogszerű birtokosának, így a Flavius mögött, a Rudifürdő köz irányából, megszűnt az áthajtás lehetősége a nagyparkoló felé.

Megszűnt az áthajtás lehetősége a nagyparkoló felé
 Fotó: Hévízi TV

A város első embere ezért arra kért mindenkit, ezen a területen fokozott figyelemmel, s ne megszokásból közlekedjen.

– A Flavius képviselője jelezte, az érintett területen – az ő szavaival – olyan stílusú az átmenő forgalom, ami rongálja, tönkreteszi azt, ráadásul nagyon sok ember oda hordta s pakolta le a szemetét. Emiatt született ez a tulajdonosi döntés. Az önkormányzat megtette, amit ilyenkor lehet: táblákat vettünk le s helyeztünk ki, amelyek alapján egyértelmű, hogy ez a szakasz zsákutca, és nem lehet ott áthajtani – fogalmazott Papp Gábor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában