Házasság hete egy hónapon át

2024.01.29. 15:00

Bagodban játékra hívják a házaspárokat

A közelgő házasság hetéhez kötődően a bagodi önkormányzat házaspárjait játékra invitálják a Házasság hete egy hónapon át jelszóval, tájékoztatta lapunkat Sipos Ferenc polgármester.

Zaol.hu

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

A játék során azt kérik a jelentkezőktől, hogy készítsenek egy-egy szelfit az alábbi három megadott, továbbá egy szabadon választott bagodi helyszínen, azokat felismerhető módon: az ókori bemutató- és pihenőhelyen, a vasútállomásnál lévő kerékpáros pihenő melletti „Egy kis pihenő Bagodban?” tábla előtt, a Szent István parkban található Szent István-szobornál. A négy fotót küldjék el e-mailben a [email protected] címre február 29-ig az alábbi adatokkal: a feleség és a férj teljes neve, lakóhelye, születési ideje, házasságkötésük éve, telefonos, valamint e-mailes elérhetőség.

A bagodi ókori bemutató- és pihenőhely, mint szelfipont
Fotó: Bagodi Önkormányzat

A jelentkezők vacsorajegyet nyernek a Vénusz Vendéglő és Panzióba, ajándékutalványt a Dolce Vita Kávézóba Zalaegerszegre, továbbá egy-egy példányt a "Bagod – Egy Zala menti falu évszázadai" című több, mint 150 képpel illusztrált helytörténeti monográfiából.

Jó hír a régebb óta házasoknak, hogy a játékra érvényesen jelentkező házaspárok közül a legrégebben házasságot kötött pár – amennyiben az legalább 10 éve történt – automatikusan megkapja ugyanezen nyereményeket. Ezen felül a sorsoláson is részt vesz, azaz szerencsés esetben akár duplán is részesülhet a díjazásban. A játékban csak bagodi állandó lakcímmel rendelkező, 18 év feletti személyek vehetnek részt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában