Karácsonyi műsorok városszerte

2023.12.11. 17:30

Óvodások műsora a zalaegerszegi szociális klubban

Arany Horváth Zsuzsa

Az ovisok műsora, az első sorban Balaicz Zoltán, Hutnik Eszter, a polgármesteri hivatal munkatársa, dr. Káldi Dávid, mögöttük a klub tagjai

Fotó: Pezzetta Umberto

A karácsonyig tartó decemberi hetekben a város szociális intézményeiben is az ünnepre hangolódnak a szolgáltatásokat igénybe vevők. Azért látogatott hétfőn délelőtt a Kosztolányi úti Szociális Klubba a város polgármestere, Balaicz Zoltán és a városrész önkormányzati képviselője, dr. Káldi Dávid is, hogy a Radnóti Óvoda kisgyermekeinek műsorát és a Baksa Mária által felolvasott mesét együtt tekintse, hallgassa meg a 2006 óta működő, a szociális és szenvedélybetegeknek nappali foglalkozásokat nyújtó klubba járókkal, akik jelenleg harmincan vannak. 

Az egybegyűlteket Rózsa-Vajda Krisztina, a klub vezetője köszöntötte, majd a polgármester szólt - Pilinszky Jánost idézve - meleg szavakkal az adventi várakozásról, s arról, bármilyen nehéz élethelyzetben találhatunk segítőket, akik a krízis feloldásában mellettünk állnak. A zalaegerszegi szociális intézményekben a dolgozók a helyiségek feldíszítésével varázsolnak ünnepváró hangulatot a lakók számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában