A turizmus legrangosabb elismerése Zalaegerszegen

2023.12.08. 11:38

Kőrösi Csoma Sándor Nagydíjat vehetett át Tuboly Andrea

A Tourinform Zalaegerszeg tájékoztatása szerint december 7-én, csütörtökön Kőrösi Csoma Sándor-díjat vehetett át Budapesten, a Magyar Zene Háza koncerttermében Tuboly Andrea, a zalaegerszegi iroda vezetője. Ez a kitüntetés a turizmus legmagasabb szintű állami elismerése, amellyel a turizmusban végzett kiemelkedő szakmai teljesítményeket ismerik el, idén tizenkét szakember vehette át.

Mozsár Eszter

Tuboly Andrea, a Zalaegerszegi Tourinform Iroda vezetője (középen) az díjátadáson Budapesten.

Forrás: Tourinform Zalaegerszeg

A turizmus.com weboldal Dömötör Csaba Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szavait idézve írja: „Az idei díjazottak személyén is látszik, hogy a magyar turizmus sok lábon áll, sokak sokféle tapasztalatán, különböző megközelítések egyensúlyán, de leginkább a díjazásra méltó szakemberek munkabírásán. Erőfeszítéseiknek is köszönhetően, ha a vendégéjszakák számát nézzük, a magyar turizmus már csak szűk 2 százalékra van a 2019-ben, a háború és a járvány előtt felállított rekordévtől”.

Erdei Bálint, a Magyar Turisztikai Ügynökség turizmus stratégiai megvalósításért felelős vezérigazgató-helyettese köszöntőjében rámutatott: Valamennyi idei díjazott már eddig is komoly eredményeket tett le az asztalra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában