Zaol podcast

2023.12.15. 20:00

Hogyan ne őrüljünk meg az ünnepekkor – A Zaol-podcast vendége Pesti Tímea pszichológus

Pesti Tímea pszichológussal arról beszélgetünk a Zaol-podcast legújabb adásában, hogyan ne őrüljünk meg a készülődésben, az ajándékozási lázban, milyen apró trükkökkel tegyük szebbé és emberivé a kereszténység nagy ünnepét és a boldog új esztendőbe való átlépést.

Mozsár Eszter

Pesti Tímea pszichológus szerint sokat segíthet a készülődésben, ha megosztjuk a feladatokat és listát készítünk a fontos teendőkről.

Fotó: Mozsár Eszter

Az év vége mindig sűrű. Ilyenkor vetünk számot az óesztendő sikereiről vagy éppen kudarcairól, miközben próbáljuk tiszta lappal indítani az új esztendőt. A decemberi meghitt és szeretetteljes ünnepkörnek a lassításról, a befelé fordulásról kellene szólnia, ám nem mindig sikerül testben és lélekben frissen, átszellemülten várni a karácsonyt és a szilvesztert. Pesti Tímea pszichológussal arról beszélgetünk, hogyan ne őrüljünk meg a készülődésben, az ajándékozási lázban, milyen apró trükkökkel tegyük szebbé és emberivé a kereszténység nagy ünnepét és a boldog új esztendőbe való átlépést. Szó lesz a megfelelő időbeosztásról, a feladatok megosztásáról, a szívhez szóló meglepetésekről, s arról, hogy miért is fontos számunkra az ünnep.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában