Nyílászárók beépítését vállalták

2023.12.20. 13:00

Egy pölöskei család otthona szépül a felajánlásból

A négygyermekes, pölöskei Horváth család 2017-ben önerőből vásárolta otthonát, aminek komfortosabbá tételéhez a vármegyeszékhelyi Trió Egerszeg Kft. egymillió forinttal járult hozzá. A cég új homlokzati nyílászárók beépítését ajánlotta fel a családnak, akiket a Zalaegerszegi Család- és Gyermekjóléti Központ ajánlott figyelmükbe.

Mozsár Eszter

Horváthné Tollár Mária és Horváth Zoltán Márk gyermekeikkel Simon Zoltán és Zsolnai Judit társaságában a zalaegerszegi irodában.

Fotó: Mozsár Eszter

A jelképes átadón Simon Zoltán ügyvezető elmondta, az év végi számadás és adventi készülődés során gondoltak arra, hogy szebbé varázsolják egy nehezebb körülmények között élő család otthonát. Remélik, hogy példájukat követve más vállalkozók is hozzájárulnak ahhoz, hogy Vanda, Levente, Zéta és Laurent megszépült házban nőhessenek fel, azaz a helyreállítási és festési munkálatokban segédkeznek. A cég munkatársai januárban építik be a nyílászárókat. Zsolnai Judit intézményvezető a család nevében is megköszönte a felajánlást, mint mondta, jó helyre kerül az adomány.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában