Ünnepség

2023.12.21. 16:00

A karácsony a hitünkről és a szeretetről szól

Csütörtök délelőtt tartotta karácsonyi ünnepségét Bázakerettyén a Zala Vármegyei Szivárvány Integrált Szociális Intézmény Aranyág Otthona. A rendezvény során az intézmény lakói betlehemes játékot mutattak be, amelynek rendezője Tompagábor Kormél volt.

Gyuricza Ferenc

Az otthon lakói betlehemes játékot mutattak be

Fotó: Gyuricza Ferenc

A műsort megelőzően elsőként Cseresnyés Péter, a térség országgyűlési képviselője szólt a jelenlévő lakókhoz, az intézmény munkatársaihoz, illetve a meghívott vendégekhez. Mondandóját azzal kezdte, hogy míg korábban többnyire egy-egy fejlesztés befejezése vagy pályázat eredménye kapcsán kapott meghívást az otthonba, most egy jóval fontosabb apropóból van jelen, hiszen a karácsony a legszebb és legszentebb ünnepünk, ami a hitünkről és a szeretetről szól.  

Zimborás Béla, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala vármegyei igazgatója az otthonban dolgozó munkatársaknak mondott köszönetet, illetve arról beszélt, hogy egy intézmény falai között is meg lehet teremteni az ünnephez méltó hangulatot és körülményeket. Az Aranyág Otthon megbízott vezetője, Keszei Erika pedig többek között az ünnepre való készülődés programjait és az adventi ráhangolódás  eseményeit ismertette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában