Ünnepség

2023.11.13. 13:15

Szépkorúak köszöntése Lendvajakabfán

A falu önkormányzata nemrégiben ünnepségre invitálta szépkorú lakosait. A rendezvénnyel kapcsolatban Egri Éva polgármester elmondta, hogy idén is nagy szeretettel várták a nyugdíjasokat, és néhány környéken élő elszármazottat is vendégül láttak.

Korosa Titanilla

Lendvajakabfán is köszöntötték az időseket

Fotó: Korosa Titanilla

– Nagyon kellemes hangulatban, köszöntővel, egy kedves, a szeretetről és az odafigyelésről szóló történettel nyitottuk meg a rendezvényt – mondta Egri Éva. – Ezt követően egy rövid színdarabot adott elő Kószó Éva és Paál Bernadett alpolgármester, mely mindenkit megnevettetett. A megvendégelés után kellemes nótázással, beszélgetéssel egybekötött estét töltöttünk együtt. Idén is ajándékkal kedveskedtünk a helyben élőknek, most memóriahabos párnákat kaptak a szépkorúak. Fontosnak tartjuk, hogy a mindennapok során se feledkezzünk el idős lakóink jóllétéről, a falugondnoki szolgálat által is igyekszünk nagyon odafigyelni rájuk. Az időseknapi rendezvény után néhány nappal Lendvára látogattunk, ahol a Csárdáskirálynő című operett tekintettük meg az érdeklődőkkel, kellemes este volt. Arra törekszünk, hogy előtérbe kerüljön az, ami számít és igazán értékes: a szeretni tudás, a türelem, a megértés, a személyes kapcsolatok és a közösség erősítése. Ezeknek kell a legfontosabbaknak lenni, így kell jó példával elöl járni - zárta gondolatait a polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában