Folyamatosan hívják fel a figyelmet az ivartalanításra

2023.11.26. 18:30

Régóta vár otthonra Zeusz

A Bársonytalp Zala Egyesület közösségi oldalán hirdeti egyik mentett kandúr cicájukat, Zeuszt, aki több társához hasonlóan hetek, hónapok óta vár álom otthonára.

Mozsár Eszter

Zeusz kandúr már pompás állapotban várja gazdáját.

Forrás: Bársonytalp Egyesület

A szervezet nincs könnyű helyzetben, mivel nagyon sok árva állat szeretne családot, s telt házzal működnek már. Számtalanszor hívják fel a figyelmet az ivartalanítás fontosságára, kérik a felelős gazdikat, hogy akadályozzák meg a felesleges túlszaporulatot. Ha kell, az ivartalanításban is segítenek.

Amit a pompás vörös kandúrról tudni kell: Zeusz chipes, ivartalanított, fiv/felv negatív. Körülbelül 3 és fél éves, nagyon kedves, nyugodt, szeretetre éhes cicus. Alultáplált, az éhségtől legyengült, szőre csapzott és hiányos, fülatkás+fülgyulladása volt, mikor megmentették. Ahogy írják: „ezért is nagyon szeretnénk neki egy nyugodt, biztonságos családi légkört, hosszú életét. Lakáscicának szánjuk vagy kifutóval ellátott családi házhoz, ahogy jelenleg is él ideiglenes befogadójánál.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában