VÁROSHÁZA

2023.11.20. 08:00

Pályázat ügyvezető igazgatói munkakörre

Zaol.hu

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése pályázatot hirdet a Zalaegerszegi Létesítményfenntartó Kft. ügyvezető igazgatói munkakörének betöltésére. 
Az ügyvezető feladata: · a társaság innovatív, eredményes, hatékony és gazdaságos működtetése a hatályos jogszabályoknak, az alapító okiratnak, valamint a belső szabályzatoknak megfelelően, és az ehhez szükséges személyi és tárgyi feltételek biztosítása,  a munkáltatói jogok gyakorlása a Társaság alkalmazottai/munkavállalói tekintetében, · a társaság képviselete hatóságok előtt, valamint harmadik személyekkel szemben,  a Közgyűlés felé üzleti terv készítése, a Közgyűlés által elfogadott éves üzleti tervben meghatározott célok megvalósítása, gondoskodik a társaság üzleti könyveinek szabályszerű vezetéséről, a társaság tevékenységének tervezése, szervezése, irányítása, a társaság vagyonának megőrzése, gyarapítása, a rendelkezésre álló anyagi és tárgyi eszközökkel történő célszerű és felelősségteljes gazdálkodás biztosítása,  teljes szellemi felkészültséggel, szakmai tapasztalatával a Társaság célszerű és hatékony működésének elősegítése, továbbá köteles minden tőle elvárhatót megtenni a Társaság műszaki, gazdasági érdekeinek megvalósulása érdekében, kapcsolattartás koordinációkon és szakmai egyeztetéseken való részvétel, · gondoskodik a jogszabályok által előírt szabályzatok elkészítéséről nyilvántartásáról, a bejelentési kötelezettségek teljesítéséről,  mindazon kötelezettségek teljesítése, feladatok ellátása, amelyeket a Ptk, egyéb jogszabályok, a Társaság alapító okirata, a Munkáltató belső szabályzatai, valamint a munkaszerződés az ügyvezető számára előír.

A foglalkoztatás időtartama:

2023. december 15. napjától 2024. december 31. napjáig, határozott időtartam.

Munkaidő: napi 8 órának megfelelő teljes munkaidő, amelynek beosztását önállóan jogosult megállapítani.
Jogállás: jelen pályázati kiírás alapján a Kft. ügyvezetését a vezető tisztségviselő a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 3:112. § (1) bekezdésében foglalt munkaviszony keretében látja el. Erre tekintettel a pályázati kiírásra a Ptk, valamint a Munka Törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény rendelkezései irányadók.
Bérezés: a bérezés és a személyi juttatások megállapítására az Mt. vezető állású munkavállalókra vonatkozó rendelkezései és a felek megállapodása az irányadó.
A Társaság feladata: a társaság fő tevékenysége az önkormányzati tulajdonú Városi Sportcsarnok, a Zalaegerszegi Sport- és Tanuszoda, az Aquacity, a Gébárti Tóstrand üzemeltetése és az ott megrendezésre kerülő események szervezése.
A pályázati feltételek: · magyar állampolgárság, · büntetlen előélet, nem áll vezető tisztségviselői foglalkozástól eltiltás, illetve a jogi személy által végezhető tevékenység folytatását kizáró foglalkoztatástól eltiltás hatálya alatt, nem áll vezetői tisztégviselői tevékenységtől eltiltó határozat hatálya alatt, · műszaki területen szerzett főiskolai/egyetemi (Bsc/Msc) végzettség, · B kategóriás jogosítvány, · munkakör ellátása során hasznosítható angol/német nyelvismeret
A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: · állami, önkormányzati gazdasági társasságban szerzett munkatapasztalat, vezetői tapasztalat,

· hasonló (üzemeltetési) területen/feladatkörben szerzett szakmai tapasztalat,

· létesítmény-üzemeltetői végzettség vagy tapasztalat.

Elvárt kompetenciák:

· kiváló szervező és problémamegoldó képesség,

· kiváló kommunikációs képesség,

· stratégiai szemlélet,

· együttműködési hajlandóság.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

szakmai önéletrajz, mely tartalmazza az előnyt jelentő tények igazolását, az elvárt kompetenciák teljesülését

a társaság vezetéséra vonatkozó szakmai elképzelések bemutatása, részletes szakmai és vezető program,

3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány a Ptk. 3:22. § (4)-(6) bekezdései szerinti feltételek igazolásáról,

iskolai végzettséget, szakképzettséget, szakképesítést, nyelvtudást igazoló dokumentumok másolata,

bérigény megjelölése,

a pályázó nyilatkozatai:

1. hozzájárulás a pályázati anyagban foglalt személyes adatoknak a pályázati eljárással összefüggésben való kezeléséhez;

2. megfelel a vezető tisztségviselővel szemben a jogszabály által meghatározott követelményeknek, valamint nem állnak fenn vele szemben a vezető tisztségviselőkkel szemben a jogszabályokban meghatározott kizáró, valamint összeférhetetlenségi okok, melynek keretében köteles nyilatkozni arról, hogy:

· az Mt. 211. §-a, valamint a Ptk 3:115. §-a értelmében személylével kapcsolatban összeférhetetlenség nem áll fenn;

· megfelel a Ptk. 3:22. § szerinti követelményeknek;

· nem áll cégbíróság által vezető tisztségviselői tevékenységtől eltiltást kimondó határozat hatálya alatt.

3. az egyes vagyonnyilatkozat tételi kötelezettségekről szóló 2007. évi CLII. tv. alapján vagyonnyilatkozat tételi kötelezettséget vállalja, annak eleget tesz, valamint nem áll fenn esetében az e törvény szerinti tilalom.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör 2023. december 15. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje:

2023. december 01.

A pályázatok benyújtásának módja:

A pályázatokat Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteréhez (Zalaegerszeg, Kossuth L. u. 17-19.) kell egy eredeti példányban és elektronikus úton a [email protected] e-mail címre benyújtani. Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázott munkakör megnevezését: „Zlf. Kft. ügyvezető”

A pályázatokról a benyújtásra előírt határidőt követően, a betöltendő munkakör feladatait érintően illetékes bizottsági személyes meghallgatások után a közgyűlés dönt.

A pályázati kiírással kapcsolatban további felvilágosítás dr. Bartl Andrea személyügyi szakreferenstől a 92/502-121-es, valamint Matics Attila gazdasági tanácsadótól a 92/502-100/406-os telefonszámon kérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában