Zaol-podcast

2023.11.26. 16:14

Nagykanizsán ismerik a tökéletes sütés titkát - zalai cukrászda is versenyez az Év bejglije címért

A versenybe a Gerő Cukrászda is beszállt, a Zaol-podcast adásából pedig kiderül, hogy a nagykanizsai vendéglátóhely milyen különlegességei kaphatnak elismerést.

Szalay Balázs

Gerő Erika, a Gerő Cukrászda tulajdonosa.

Fotó: Szalay Balázs

A Magyarország Tortája versenyhez hasonlóan a bejglik is megmérettetnek a hazai cukrászok ipartestületének kezdeményezésére. Az Év bejglije versenyre három kategóriában nevezhették finomságaikat a cukrászdák, a vendéglátóhelyek és a kézműves pékségek. A zsűrinek idén is több tucat karácsonyi sütemény közül kell kiválasztania a legfinomabb diós, mákos és a legizgalmasabb ínyenc bejglit.

A versenybe a Gerő Cukrászda is beszállt, a Zaol-podcast adásából pedig kiderül, hogy a nagykanizsai vendéglátóhely milyen különlegességei kaphatnak elismerést. Gerő Erikával, a cukrászda tulajdonosával beszélgettünk az igazi bejgli minőségi alapanyagairól, a tökéletes tészták titkairól és a karácsonyi készülődéshez hozzá tartozó további ünnepi ízekről.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában