Zaol podcast

2023.11.18. 13:00

Már gyűjti az ajándékokat a Titkos Mikulás – idén is zalaegerszegi intézményekbe juttatja el a városi diákszervezet a felajánlásokat

Szalay Balázs

Fotó: Bozó Péter

Hamarosan ismét útra kel a Titkos Mikulás, hogy átadhassa a diákok ajándékait Pózván, a Zala Vármegyei Gondoskodás Egyesített Szociális Intézmény lakóinak, valamint a Családok Átmeneti Otthonában élőknek. A jótékonysági program a Zalaegerszegi Városi Diákönkormányzat akciója, amelynek során az oktatási intézményekbe kihelyezett gyűjtőládákba várják az adományokat. A segíteni szándékozóktól elsősorban jó állapotú plüssfigurákat, játékokat, írószereket, ruhákat és tartós élelmiszert várnak.

A Zaol-podcast vendégei Tasnádi Fanni diák-polgármester és Kiss Levente diák-alpolgármester, akik részletesen ismertetik a Titkos Mikulás kampány tudnivalóit és sorolják a Zalaegerszegi Városi Diákönkormányzat további népszerű közösségformáló programjait is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában